Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare GRATUITĂ!  Pentru comenzi de peste 350 lei.
Livrare GRATUITĂ! Pentru comenzi de peste 350 lei.

Triumph Fit Smart

Triumph lansează noua gamă ”Smart” care e așa de confortabil încât nu mai vrei să o dai jos!

VEZI PRODUSE

Cu toții am auzit de SmartPhone, dar ce ziceți de un sutien ”Smart”?
Se pare că Triumph vrea să introducă un concept nou în ceea ce privește lenjerie intimă

 

În acest sezon lansăm revoluționarul sutien Fit Smart, disponibil în patru mărimi, cu un sistem inteligent de suport care se adaptează perfect formelor unice ale femeilor. Clienții caută soluții mai personalizate, iar noi am dorit să creem o inovație nouă care să se adapteze la formele personale, dar care în aceași timp să ofere suport de cea mai bună calitate și nu în ultimul rând să fie și frumos.” - zice Sian Thomas, Directorul global de design creativ la Triumph.

 

 
 
De ce este acest sutien așa de special? 
 
Triumph proiectează sutiene de mai mult de 100 de ani, iar acest sutien a fost dezvoltat după feedback-ul copleșitor a clienților, care vroiau un accent mai mare asupra confortului.

Cu toate aceste în cap, Triumph a conceptut o dantelă extensibilă inteligentă 4D. Acesta se mișcă și se adaptează corpului. Cercetările arată că toți avem un sân mai mare decât celălalt și că ne putem schimba până la o mărime a cupei pe parcursul lunii - ideea din spatele acestei dantele 4D este, că se adaptează constant la corpul persoanei care îl poartă, pe parcursul zilei și a lunii. 

Un alt mare avantaj pentru mulți, va fi faptul că este un sutien fără armătură. În mod normal, sutienul fără armătură însemna „mai puțin suport”, dar nu și în cazul sutienelor Fit Smart. La fel ca și dantela 4D, sutienul are cupă de spumă extensibilă 4D, care creează o formă de bust natural, rotund și măgulitor, care suportă toate formele de sâni, mari și mici.
 

VEZI PRODUSE

 

Curelele elastice de susținere se adaptează și se mișcă cu corpul, iar sutienul are închidere pe 4 poziții, asigurând o adaptabilitate suplimentară.

Toată această tehnologie inteligentă face că sutienul să vină în doar patru mărimi simple, care garantat se va potrivi oricărei femei, purtând sutiene între 70A - 90F. Potrivirea inovatoare pretinde că putem să uităm de bătaia de cap a mărimilor, sutienul adaptându-se la fluctuația formei și la mărimea sânilor.

VEZI PRODUSE

 
 
 

 

Cele mai vizitate produse