Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport 20 Ron in tara. Transport gratuit la 290 lei
Transport 20 Ron in tara. Transport gratuit la 290 lei

Termeni și Condiții

Conditii generale

Termenii si conditiile generale de vanzare se aplica vanzarilor de bunuri oferite de catre S.C. New Catwalk S.R.L. prin intermediul site-ului www.newcatwalk.ro, si respecta legislatia in vigoare.

   In acceptiunea acestor termeni,

 • Cumparator: o persoana fizica sau juridica, care emite o comanda.
 • Vanzator: S.C. New Catwalk S.R.L., RO27771651, J12/2062/2010, sediul social: Septimiu Albini nr. 139 ap. 39. 400457 Cluj, Jud. Cluj.
 • Comanda: un document trimis prin prin intermediul site-ului sau prin email, telefonic, prin care cumparatorul specifica produsele si cantitatile solicitate, precum si datele complete de facturare si livrare. Comanda are valoare contractuala in momentul in care este confirmata de catre vanzator. Dupa confirmare, vanzatorul se obliga sa respecte termenii de livrare conveniti, iar cumparatorul de obliga sa respecte termenii de plata.

 Date personale

Datele personale solicitate de catre vanzator contin:

- in cazul persoanelor fizice: nume, prenume, CNP, adresa de facturare, adresa de livrare, numarul de telefon la care va fi contactata persoana pentru predarea coletului.

- in cazul persoanelor juridice: numele firmei, CUI, nr. de inregistrare la Registrul Comertului, adresa de facturare, adresa de livrare, numarul de telefon la care va fi contactata persoana pentru predarea coletului.

   Aceste date for fi folosite de catre vanzator exclusiv in scopul inregistrarii comenzii si livrarii in bune conditii, si nu vor fi instrainate catre terte parti. In cazul platii prin card bancar, datele nu vor fi memorate in nici un fel de catre vanzator.

Preturi

Toate preturile sunt in lei si includ TVA.

Preturile de pe site nu sunt obligatoriu la fel cu cele din magazine, si nu constituie o obligatie de a vinde din magazin la preturile de pe site.

 

Stoc

Toate produsele prezentate pe siteul www.newcatwalk.ro sunt pe stoc, gata de livrare, disponibile in magazinul din Cluj.

Produsele marcate cu Stoc epuizat sunt produse care urmeaza sa fie aduse din nou.

 In cazul in care unul sau mai multe produse comandate de catre dumneavoastra nu sunt in stoc, veti fi instiintat prin email sau telefon.

Promotii

Promotiile nu se cumuleaza si se considera in limita stocului disponibil. Data limita a unei promotii se afiseaza pe bannerul corespunzator pe site. Comenzile on-line vor beneficia de promotie pana la acea data inclusiv.

Confirmarea comenzii  

Odată cu confirmarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţii condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Schimb de produse

Renuntarea la produsele cumparate se poate face fara invocarea vreunui motiv, conform Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii (reglementeaza informatiile ce trebuie oferite consumatorilor in stadiul precontractual) si Legea nr 365/2002 privind comertul electronic republicata in temeiul art. II din Legea nr. 121/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Daca doriti schimbarea unui produs, puteti face solicitarea de schimbare in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului.  

Din motive de igiena  nu se pot returna produse de lenjeria intima: chiloti, boxeri, tanga, slipi, sutiene silicon, seturi care contin chiloti sau articole intime, ciorapi.

De asemenea nu se pot returna produse care prezinta semne de uzura, au fost purtate, folosite, cu etichete rupte.

Produsul pe care doriti sa il schimbati trebuie sa fie nou, nefolosit, cu toate etichetele, insotit de bonul fiscal sau factura in original, precum si de formularul de retur completat.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat de client prin email.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a refuza primirea acestuia si de a-l expedia inapoi clientului pe cheltuiala acestuia.

Dupa receptia produsului trimis de dvs. si constatarea ca este nefolosit, produsul va fi schimbat.

Inainte de a trimite orice colet catre noi, va rugam sa ne anuntati in prealabil, telefonic sau prin email.

Returul produselor noi, nefolosite

Conform legislaţiei din România puteţi să returnaţi produsele cumpărate de pe www.newcatwalk.ro în termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Daca doriti sa returnati sau sa schimbati un produs, conform OU34/2014 trebuie sa completati si sa ne trimiteti un formular de retur, pe care il gasiti accesand contul dvs. pe site.

Produsul returnat trebuie sa fie nou, nefolosit, în ambalajul original, cu toate componentele, accesoriile şi documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de magazinul nostru.

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul transportului pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător.

Returnarea banilor se va face in contul bancar indicat de cumparator pe formularul de retur, in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea de catre furnizor a produsului returnat.

Returul produselor defecte sau livrate gresit

 In cazul in ca primiti produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei, va rugam sa completati in mod obligatoriu un proces verbal pe care vi-l pune la dispozitie agentul de livrare. In lipsa acestui proces verbal de constatare, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului vă rugăm să ne contactaţi în maxim 24 de ore de la primirea coletului.

In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati prin telefon acest lucru in in termen de 24 de ore, pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.

Costurile de retur al produsului defect sau livrat gresit si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de www.newcatwalk.ro.

In cazul situatiilor sus mentionate va rugam sa ne anuntati cele intamplate in email la adresa office@newcatwalk.ro.

 

Produse deteriorate

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Ordonanta de urgenta nr.34/13.06.2014

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza clientii sai.

Prin inscrierea pe site sau efectuarea unei comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, clientii declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a vanzatorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate.

Vanzatorul  nu va dezvalui nici un fel de informatie despre clientii lui sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Colectarea automata de date cu caracter non-personal (cookies)

Acest site colecteaza informatii cu caracter non-personal despre vizitatori pentru scopuri de marketing sau urmarire conversii utilizand cookies. Aceste informatii colectate in mod automat nu sunt utilizate pentru a identifica identitatea vizitatorului chiar daca acesta ulterior se înregistreaza. Colectarea datelor vizitatorilor este efectuata utilizand Google Analitics și se aplică termenele si condițiile generare legate de acest serviciu.

Cele mai vizitate produse

 • Triumph Mamabel Comfort N
 • Triumph Illusion Sensation OWPD (Modelator)
 • Triumph Mamabel Cotton P
 • Triumph Contouring Sensation W01
 • Sloggi Aqua Tropics Hipster
 • Triumph Urban Minimizer W Vanilie
 • Felina Moments
 • Triumph Triaction Extreme N
Viziteaza site-ul newcatwalk.ro pe ShopMania