Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare 16 Lei în țară. GRATUIT peste 190 Lei.
Livrare 16 Lei în țară. GRATUIT peste 190 Lei.
https://www.facebook.com/newcatwalk/

Regulamentul campaniei Vara ta cadoul nostru

Regulament campanie

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

Vara Ta, Cadoul Nostru!”

PERIOADA: 24 IUNIE 2019 – 15 IULIE 2019 -

 

 

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promoțională “Vara Ta, Cadoul Nostru” (numita in cele ce urmeaza si “Campania”) este organizata de NEW CATWALK cu sediul pe Str. Septimiu Albini nr. 139 ap. 39. 400457 Cluj, Jud. Cluj cod fiscal RO 27771651, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J12/2062/2010 (denumit in continuare „NEW CATWALK”). Campania promotionala se va derula sub prevederile prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public, conform legislatiei aplicabile in Romania, fiind disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe site-ul https://www.newcatwalk.ro/.

Prin simpla participare la Campanie, Participantii declara ca vor respecta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial (denumit in continuare “Regulament Oficial” sau “Regulamentul”) potrivit celor mentionate in cuprinsul sau.

Campania va putea fi intrerupta de catre Organizator, oricand in timpul duratei de desfasurare, in cazul aparitiei unei situatii de forta majora sau al modificarii Regulamentului.

NEW CATWALK isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a prelungi perioada Campaniei pe parcursul derularii acesteia, precum si dreptul de a inceta Campania inainte de termen, prin incheierea unui act aditional la Regulament, urmand ca modificarile si/ sau completarile sa fie facute publice prin intermediul site-ului https://www.newcatwalk.ro/, cu cel putin 24 ore inainte ca modificarile sa intre in vigoare.

SECTIUNEA 2. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE SI ARIA DE DESFASURARE

Campania promotionala se va desfasura in localitatea Cluj-Napoca in magazinul New Catwalk aflata pe str. Napoca nr. 2-4, si on-line pe siteul https://www.newcatwalk.ro/, in perioada 19 iunie 2019, ora 00:00:00 – 8 iulie 2019, ora 10:00:00 (inclusiv), in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in prezentul Regulament oficial.

SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE

La aceasta campanie promotionala poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau cu resedinta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care accepta termenii si conditiile prezentului regulament Oficial (denumiti in continuare „Participantii”).

Pentru a fi eligibili pentru a participa la Campanie, Participantii trebuie sa indeplineasca una din urmatoarele conditii exprese:

- Sa achizitioneze pe durata Campaniei, din magazinul fizic macar un costum de baie comercializat de Organizator indifferent de valoare;

- Sa achizitioneze pe durata Campaniei, on-line de pe siteul https://www.newcatwalk.ro/ macar un costum de baie din lista participanta in campanie, comercializat de Organizator indifferent de valoare;

Din dorinta de a nu prejudicia niciun client care doreste sa participe la prezenta campanie promotionala, Organizatorul isi rezerva dreptul sa poata efectua verificari cu privire la respectarea prevederilor prezentului Regulament in ceea ce priveste corecta participare la Campania promotionala. Prin urmare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula inscrierea oricarui Participant care nu respecta conditiile prezentului Regulament Oficial sau care este suspectat de frauda, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

SECTIUNEA 4. MECANISMUL PARTICIPARII LA CAMPANIA PROMOTIONALA

Campania promotionala se desfasoara conform urmatorului mecanism:

IN MAGAZIN:

Participantii trebuie sa achizitioneze, un costum de baie din magazinul New Catwalk indifferent de valoarea sau brandul acestuia. Dupa achizitionarea produselor, Participantii vor primi un talon pe care va fi completat lizibil de catre ei cu datele aferente (nume si adresa de e-mail)

ON-LINE

Participantii trebuie sa achizitioneze, un costum de baie de pe siteul https://www.newcatwalk.ro/ din lista pregatita de Organizator. Dupa achizitionarea produselor, Participantii vor primi un voucher cu 10 reducere pentru o comanda ulterioara, indifferent de valoarea acestuia. Iar datele Participantii vor fi trecute pe un talon, oferind posibiliatea de a castiga pe extragere.

In urmatoarele 3 zile de Luni (24 iunie 2019, 1 iulie 2019 si 8 iulie 2019) se va organiza cate o extragere la orele 10:00:00, la care toti participantii se vor incadra, care au facut achizitii in saptamana anterioara conform sectiunii 3 din prezentul regulament.

La extragere se va oferi in mod gratuit cate o tunica de vara pentru o singura persoana / saptamana de Organizator.

SECTIUNEA 5. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Regulamentul Oficial al campaniei promotionale se gaseste afisat pe site-ul https://www.newcatwalk.ro/  si poate fi solicitat si pus la dispozitia oricarui participant, in mod gratuit, in baza unei cereri scrise adresate la sediul Organizatorului.

SECTIUNEA 6. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

Organizatorii nu vor fi tinuti raspunzatori pentru prejudiciile suferite de participanti, indiferent de natura acestora. Organizatorul nu este raspunzator de erorile ivite din cauza functionarii defectuoase a serviciilor de internet (de exemplu, dar fara a se limita la, pagina web care nu se incarca corespunzator).

SECTIUNEA 7. LITIGII

Eventuale litigii aparute intre Organizatori si participantii la prezenta Campanie promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

SECTIUNEA 8. INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Prezenta campanie promotionala poate inceta inainte de termenul stabilit, numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, prin decizia Organizatorilor, comunicata prin intermediul site-ului https://www.newcatwalk.ro/.

SECTIUNEA 9. CLAUZE DIVERSE

Orice modificare a prevederilor prezentului Regulament nu este valabila decat cu conditia informarii publicului prin publicarea modificarilor pe site-ul https://www.newcatwalk.ro/.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul utilizatorilor la o parte sau la toate functiile site-ului Newcatwalk, cat si de a restrictiona procesarea si/sau , dupa caz, anula livrarea unei comenzi in cazul in care exista suspiciuni de frauda din partea utilizatorilor magazinului on-line sau daca acestia au un comportament care prejudiciaza interesele New Catwalk. Activitatile frauduloase vizeaza, nelimitativ: folosirea frauduloasa a discounturilor, reducerilor sau a voucherelor ori beneficiilor asimilate pentru alt tip de comenzi decat cele pentru care sunt acestea destinate, plasarea de comenzi pe baza unor informatii/identitati false sau de pe alte conturi decat cele personale ale utilizatorului, modificarea sau accesarea informatiilor de pe site prin inserarea sau manipularea unor scripturi daunatoare, modificarea codului sursa al paginii precum si orice alte tipuri de actiuni sau inactiuni cu caracter fraudulos sau care implica falsuri informatice, detinere de instrumente in vederea de falsificari de valori, accesarea, interceptarea perturbarea sau alterarea integritatii informatice sau sistemelor informatice, desfasurarea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe ilegale.

 

Cele mai vizitate produse

  • Triumph Amourette Charm WP01
  • Triumph True Shape Sensation Bodydress
  • Triumph Formfit N Bej
  • Sloggi ZERO Feel Bralette
  • Body frantuzesc Mr. Big 547 Alb
  • sloggi ZERO Feel Natural Top
  • sloggi 24/7 Cotton W
  • Triumph Amourette Charm Highwaist Panty
Viziteaza site-ul newcatwalk.ro pe ShopMania EUPlatesc