Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare GRATUITĂ!  Pentru comenzi de peste 350 lei.
Livrare GRATUITĂ! Pentru comenzi de peste 350 lei.

Despre Noi

Deși oamenii cu care interacționăm nu văd lenjeria noastră intimă, calitatea acesteia se poate simți în comportamentul nostru. O lenjerie intimă de calitate și care ne vine perfect, nu doar că se va simți confortabil pe corp și nu va jena dar în același timp aceste caracteristici ne vor îmbunătății starea de spirit și astfel vom fi mai bine echipate pentru a face față provocărilor de peste zi.

Mereu va conta susținerea și confortul unei lenjerii intime de calitate.

De la aceste premise am deschis și acest magazin și ne-am format echipa. Pentru noi, calitatea și confortul sunt totul, iar noi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a ne asigura că fiecare piesă de lenjerie cumpărată vă va veni perfect și se va simți confortabil.

Știm ce înseamnă ca lenjeria să agațe, să se întoarcă sau să fie prea mică sau prea mare, cunoaștem disconfortul creeat de aceste situații, care sunt cu atât mai stânjenitoare când apar în situații sociale importante.

De aceea, promisiunea noastră pentru voi, doamnelor, este aceasta, calitatea și confortul mai presus de orice.

Noi dorim ca lenjeria noastră să vă facă să vă simțiți în largul vostru indiferent că sunteți acasă sau la serviciu. De aceea susținem produsele și clienții noștrii din toate punctele de vedere și dorim să ajutăm orice doamnă sau domnișoară să-și găsească lenjeria perfecta, iar experiența de cumpărare să fie una plăcută și relaxantă.


S.C. NEW CATWALK S.R.L.

RO 27771651

J12/2062/2010

Banca OTP

Cont: RO29OTPV200000383380RO01

Sediul Social: Str. Septimiu Albini nr. 139 ap. 39. 400457 Cluj, Jud. Cluj

Tel: 0749 574 199

Email: office@newcatwalk.ro

Cele mai vizitate produse